Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Συντηρούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία αλλά... συνελήφθη.

Οι συχνές επισκέψεις σε περιοχή που δεν είχε σχέση με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ούτε με ιδιοκτησία τον πρόδωσαν.
Καλά καμουφλαρισμένη ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους, σε έναν χώρο που είχε εκχερσώσει προσεκτικά, συντηρούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία ένας 30χρονος Αλβανός που εργάζεται ως οικοδόμος στην περιοχή της Κυπαρισσίας.
Ο νεαρός αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του τμήματος Κοπανακίου να πηγαίνει ξανά και ξανά σε αγροτοδασική έκταση του δήμου Αετού, χωρίς να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις εκεί… Τον παρακολούθησαν και δεν άργησαν να βρουν την κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένο φυτεία με τα 35 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, ύψους από μισό ως δύο μέτρα!
    
Κατά τη σύλληψή του στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα 4,3 γραμμαρίων αποξηραμένης κάνναβης. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διαπιστώθηκε ότι εκτός από την όποια ποινή του επιβληθεί για τα ναρκωτικά, θα εκτίσει και ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για… παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., η οποία εκκρεμούσε μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου