Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τί γίνεται γίνεται στο ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας;

Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ στην Τριφυλία.
Η αδυναμία να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής και η ανικανότητα των τοπικών παραγόντων να ηγηθούν και να πρωτοστατήσουν στο χώρο, έχει δημιουργήσει μεγάλη δυσφορία μεταξύ των μελών του κυβερνώντος κόμματος. Από τη μια η γενικότερη πολιτική και η οικονομική στενότητα (ποίος δε θυμάται το :"λεφτά υπάρχουν") και από την άλλη η ανυπαρξία των τοπικών οργανώσεων με τον παραγκωνισμό από την κεντρική εξουσία που τις θυμάται μόνο όταν έρχονται εκλογές, ή περάσει βόλτα κάποιος υπουργός.
Πολύ αναρωτιούνται, τί ρόλο παίζουν και γιατί να συμμετέχουν σε μιά διαδικασία στην οποία δεν είχαν καμμία αρμοδιότητα. Ετσι κι αλλιώς, λένε, οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν απ΄ευθείας στα κεντρικά, αυτοί ας αναλάβουν την ευθύνη και αυτοί ας κάνουν και τις εκλογές.
Έτσι παρουσιάζεται το φαινόμενο κανείς να μην αναλαμβάνει τη "Ευθύνη" της πρωτοβουλίας να "ανακατέψει" ξανά την τράπουλα, να επαναφέρει στην "τάξη" και στο σημείο μηδέν πρόσωπα και καταστάσεις ωστε να ελεγχθεί κάπως η κατάσταση.

Το όλο πάντως σκηνικό θυμίσει τη "γαλήνη πρίν την καταιγίδα".

Υ.Γ.
"Κυριακή κοντή γιορτή" λένε....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου