Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

 • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά...έκανε πίσω.

"Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, όπου κυριάρχησε το ενωτικό στοιχείο της παράταξης, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια με τον συνυποψήφιό μου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία, για μια νικηφόρα ενωτική πορεία και κοινό αγώνα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξή μας στην τελική επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Κόλλια υπαγορεύεται από την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της παράταξης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνιών που συναποτελούν το νέο δήμο Τριφυλίας.
Έτσι αποδεικνύουμε στη πράξη ότι στη Δημοκρατία (περιλαμβανομένης και της Νέας) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό αποτελεί για εμάς και συνέπεια και δικαίωση."


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ. Πολιτικά δεν είναι λάθος βεβαίως - βεβαίως. Εξέθεσε όμως ολόκληρη την (ανεξάρτητη κομματική) οργάνωση της Ν.Δ. στην Κυπαρισσία - ως ανεξάρτητος-.


 Δείτε λοιπόν και τα "παπαγαλάκια" παρακάτω πως παραμυθιάζουν και παραπληροφορούν:

4 σχόλια:

 1. Με τι κάθεστε και ασχολείστε!!!
  Λες και δεν τα ξέρουμε!
  Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα ορφανά του Τσίγγανου τι θα κάνουν τώρα; Εχει να πέσει γέλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιδιά, μη γελάτε σαν κότες. Ο Τσίγγανος ξέρει τι κάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή