Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Στη δημοσιότητα το λογότυπο του συνδιασμού: «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας» με επικεφαλής το Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Τρία ενωμένα κομμάτια παζλ σε χρώματα γαλάζιο, πράσινο και πορτοκαλί, όπου μέσα στο καθένα υπάρχουν διαφορετικές απεικονίσεις: Αυτό θα είναι το έμβλημα του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας» με επικεφαλής το Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Οπως μας ανέφερε ο άνθρωπος που το εμπνεύστηκε -ο οποίος θα είναι και ένα από τα νέα μέλη του συνδυασμού- ο συμβολισμός του εμβλήματος έχει ως εξής: Επιλέχθηκε το σχήμα του παζλ για να δοθεί έμφαση στην ένωση δυνάμεων, απόψεων, διαφορετικότητας, με κοινό όμως όραμα. Τριχρωμία, για να καταδειχθεί η πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού, η διαφορετικότητα που θα υπηρετήσει όμως το κοινό όραμα και την κοινή δράση, για το συμφέρον του νέου δήμου.
Τέλος, 3 είναι οι βασικοί άξονες δράσης του συνδυασμού, όπως διαφαίνονται και από τις απεικονίσεις στα κομμάτια του παζλ: ο άνθρωπος, το περιβάλλον και τα τοπικά προϊόντα, καθώς και η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
Απο την εφ. Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου