Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"Βάζω στοίχημα οτι θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό"

Δημήτρης Κουσελάς: Για μας, προέχει να πιάσουν τόπο οι θυσίες των πολιτών. Να διαψεύσουμε, γι’ άλλη μια φορά, τις Κασσάνδρες και όσους στοιχηματίζουν στην καταστροφή της χώρας. Αυτό είναι το χρέος όλων μας, απέναντι στον λαό, στην πατρίδα και στα παιδιά μας».
(σχόλιο1: Τόσα χρόνια στο χρέος ήμασταν... αυτό το χρέος θα μας φάει...)


Νάντια Γιαννακοπούλου: - Η ανάταξη της οικονομίας και της χώρας μας είναι βραχυπρόθεσμα, μια δυσάρεστη διαδικασία, αφού χρειάζονται σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα. Προϋποθέτει την αλλαγή της καθεστηκυίας οικονομικής τάξης, την αναδιανομή προνομίων και βαρών, τον επαναπροσδιορισμό δεδομένων και την ανασκευή ζητουμένων. 
(σχόλιο 2: η καθεστηκυία οικονομική τάξης....δηλ. πάλι εμεις θα την πληρώσουμε..)


Οδυσσέας Βουδούρης: Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών σε σχέση με τη διαδικασία που ακολούθησε στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εξαπέλυσε χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι βουλευτές δεν είναι ούτε... ντεσπεράντος ούτε στρατιωτάκια.


(σχόλιο 3: Όταν κάτι δεν μας αρέσει οχι μόνο το λέμε αλλά το καταψηφίζουμε... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου