Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκε νεκρή η 82χρονη σε ρεματιά στους Μπλεμενιάνους

Νεκρή, σε ρεματιά βάθους 100 μέτρων βρέθηκε χθες το πρωί, στους Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας, η 82χρονη Χαρίκλεια Σ. Καλαμπόκη, που οι αρχές αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες. Η άτυχη γερόντισσα είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Πέμπτης από το σπίτι της στους Ανω Μπλεμενιάνους, όπου ζούσε μόνη της, για να επισκεφθεί...
περπατώντας φιλικό της σπίτι στο χωριό Βρύσες. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Πέμπτης.
Το άψυχο σώμα της γερόντισσας εντόπισαν χθες στις 10.30 το πρωί οι πυροσβέστες του κλιμακίου Κυπαρισσίας, με τη βοήθεια σκύλου της ΕΜΑΚ, 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, στο βάθος της ρεματιάς. Πιθανολογείται πως η γερόντισσα έχασε τον προσανατολισμό της.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του κλιμακίου, ανθυποπυραγό Κώστα Σπυρόπουλο, στις έρευνες, που ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Πέμπτης, συμμετείχαν ακόμα αστυνομικοί, οι κάτοικοι του χωριού -τους οποίους μάλιστα κι ευχαριστεί ιδιαίτερα- καθώς και 2 άτομα, με το σκύλο της ΕΜΑΚ από το κλιμάκιο της Πάτρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου