Νέα από την Τριφυλία trifyliapress

  • *του Δημήτρη Κουτσούλη* *Αντιπρόεδρου δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας* Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις 7 Νοεμβρίου του 2014, οπότε και τέθηκε για πρώτη φ...

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Νεοσύστατου Δήμου Τριφυλίας

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πλήρη συναισθηματική φόρτιση κυρίως από τους αποχωρούντες αυτοδιοικητικούς του Δήμου Κυπαρισσίας έγινε η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Δήμου Τριφυλίας. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο αποχωρών Νομάρχης κ. Δ. Δράκος, ο νεοεκλεγής
αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μαλαπάνης, ο νεοεκλεγής Δήμαρχος του Νεοσύστατου Δήμου Νέστορος κ. Καφαντάρης, πολλοί Δήμαρχοι  και δημοτικοί σύμβουλοι που αποχωρούν, όλοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου καθώς και των τοπικών διαμερισμάτων.
Αφού ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία της ορκωμοσίας, ακολούθησαν εθιμοτυπικές ομιλίες του Νομάρχη, του αντιπεριφερειάρχη, των αρχηγών της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης καθώς και του νέου Δήμαρχου Τριφυλίας κ. Κ. Κόλλια.
Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του δημοτικού μεγάρου Κυπαρισσίας ήταν μικρή για να χωρέσει και τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την τελετή.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως ενδιαφέρον..πολύ θα θέλαμε να ξέραμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή